Tag: балиќ

Дали е ова крај на една блескава кариера

Некогашниот најдобар ракометар заработил тешка повреда Неодамна најави дека сеуште не донесол конечна одлука околу завршувањето на кариерата, но Ивано Балиќ порача дека или ќе прекине или ќе одигра уште една сезона за германскиот Wetzlar. На натпреварот против Minden, Балиќ ја напуштил играта веќе во 10 минута, а подоцна тамошните медиуми напишаа дека се работи за скинат лист од десната нога. Повредата на тој мускул, на ракометниот Моцарт, го мачела и од порано, а оваа вест би можела да значи и дефинитивен крај за кариерата. Оваа сезона дефинитивно нема да заигра повторно, а ќе видиме дали овој...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad