Tag: балаклијаархиерејска

crkva

Архиерејска литургија за Источен петок во црквата Св.Богородица Каменско

Денес, 16.04.2015 – СВЕТЛИ ЧЕТВРТОК ќе се одржи Архиерејска литургија во црквата „Св. Јован Богослов“ – Канео, едноцрквие за Охрид, со почеток во 9.00 часот. Денес, 16.04.2015 – СВЕТЛИ ЧЕТВРТОК ќе се одржи Архиерејска литургија во црквата „Св. Јован Богослов“ – Канео, едноцрквие за Охрид, со почеток во 9.00 часот. Утре, 17.04.2015 – ИСТОЧЕН ПЕТОК – БАЛАКЛИЈААрхиерејска литургија, ќе се држи во црквата „Св. Богородица“ – Каменско, едноцрквие за Охрид, со почеток во 9.00 часот. {loadposition content9}

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad