ПОСЛЕДНИОТ ЈАНИЧАР

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК 21 ЧАСОТ

 

РУСКА ТЕЛЕНОВЕЛА

 

Секој работен ден на програмата на ТВМ ТелевизијА, не пропуштајте ја љубовната приказна за последиот јаничар Алтан.

Дали ќе надвладеат љубовните чувства кон младата и убава русинка, или обврската и повикот кон турксата круна, секој работен ден на програмата на ТВМ „ПОСЛЕДНИОТ ЈАНИЧАР“.

 

јаничар, последниот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top