ГОТВИМЕ СО МАЈА

ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК 16:30

КУЛИНАРСКО ШОУ

 

Кулинарско шоу со Маја Лазаревска, за вкусни, брзи и едноставни рецепти за модерни домаќинки.

 За да подготвите вкусен оброк не е потребно да го поминете цел ден во кујна. Гледајте ТВМ ТелевизијА и кулинарското шоу „Готвиме со Маја“ секој работен ден во 16:30.

 

готвиме, маја

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top