Categories
Свет

Отсечена глава во центарот на Белград

Непознато лице, вчера се јави во еден од Белградските пишани медиуми со информација дека во центарот на Белград во пластична кеса на ссред булевар е пронајдена човечка глава.

Непознато лице, вчера се јави во еден од Белградските пишани медиуми со информација дека во центарот на Белград во пластична кеса на ссред булевар е пронајдена човечка глава. Во анонимниот повик лицето изјавило:

„ Доколку сакате да фотографирате нешто морничаво, дојдете на „Бул. На Револуцијата“ 318, и во кеса за губре ќе најдете отсечена човечка глава. Викнете и полиција.“

После тоа лицето ја прекинало врската. Лицето звучело многу рамнодушно, а според звуците кои околу него се слушале се претпоставува дека зборувал во одење. Во кесата е пронајдена глава на 25 годишен маж која најверојатно била таму неколку дена. Од медиумот веднаш се јавиле во полиција.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *