Categories
Сцена & Муабети

Женски задници од кои ќе ви се одземе здивот

Мажите се делат на мажи кои сакаат гради и оние кои сакаат задник. На вакви задници тешко би одолеал и најголемиот обожавател на женски гради.

Мажите се делат на мажи кои сакаат гради и оние кои сакаат задник. На вакви задници тешко би одолеал и најголемиот обожавател на женски гради.

Задникот е еден од најважните женски атрибути, а мажите ги сакаат во сите форми: големи, мали, цврсти, округли, крушковидни, во форма на срце, па дури и оние кои имаат малку целулит.

Но иако нема никакви правила, големите задници се она вистинското. Уште ако се добро обликувани, кој би можел да им одолее?

Жените се итекако свесни за своите задници, па поради тоа со мерак ги пакуваат во провокативни фустанчиња, секси траперки и секако неодоливите танга гаќички.Погледнете неколку од најславните задници на планетава и дали навистина ја оправдуваат титулата која ја добиле.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *