Categories
Сцена & Муабети

Викторија Бекам присебна мајка

Викторија Бекам и нејзините синови, Ромео и Круз беа инволвирани во еден страшен настан вчера, кога нивниот лет од Лос Анџелес до Лондон беше неочекувано запрен.

Викторија Бекам и нејзините синови, Ромео и Круз беа инволвирани во еден страшен настан вчера, кога нивниот лет од Лос Анџелес до Лондон беше неочекувано запрен.

Имено, пред самото полетување, во еден од моторите на авионот влетала птица, на што патниците бурно реагирале и авионот морал да прекине со полетувањето. Веднаш на пистата пристигнала противпожарната единица со цел да ги изгасне прегреаните кочници од авионот со помош на пена.

Без шминка, во пижами на авиокомпанијата, Викторија била максимално смирена и го тешела својот помал син. Подоцна, во придружба на своите телохранители и асистент заминала за Лос Анџелес со друг лет на авиокомпанија од Нов Зеланд.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *