Categories
Сцена & Муабети

Ума Турман се забвува на својата свршувачка

Ума Турман и нејзиниот свршеник, швајцарскиот мултимилионер Арки Бусон ја објавија својата свршувачка на 28 јуни.

 

Ума Турман и нејзиниот свршеник, швајцарскиот мултимилионер Арки Бусон ја објавија својата свршувачка на 28 јуни.

 

Во средата, најблисиките членови на славениците дојдоа на формалната забава во апартманот на Ума на Менхетен. Во деновите после забавата вљубените Турман и Бусон продолжија со славењето во Сен Тропе и во Лондон каде се наоѓа седиштето на компанијата на Бусон.
Според извори блиски на Турман, никогаш досега младата актерка не била толку возбудена и не изгледала толку убаво, опкружена со нејзините најблиски пријатели.
Од Лондон, познатите свршеници ќе се упатат на крстарење низ Медитеранот, и отука кон Корзика. После толкавав број на забави секако дека ќе им биде потребен одмор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *