Categories
Сцена & Муабети

Том Круз и Сем Раими во светот на стрипот

Том Круз и Сем Раими ке ги здружат силите за новата адаптација на уште еден познат стрип.

Том Круз и Сем Раими ке ги здружат силите за новата адаптација на уште еден познат стрип. Сем Раими ќе застане позади адаптацијата на стрипот „Спијач“ во продукција на „Варнер Брадерс“ студиото, додека името на Том Круз се спомнува за главната улога.

Станува збор за адаптација на стрип од компанијата „DC“, стрип кој браќата Ед Брубејкер и Шон Филипс го издаваа од 2003-2005 година. Станува збор за човек кој после контактот со вонземјани, станува имун на болката.
Но пред реализацијата на овој проект, Круз ќе го видиме во трилерот „Турист“, додека сеуштес е очекува неговото појавување во драмата „Валкири“, приказна за заговорот за атентат врз Хитлер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *