Categories
Сцена & Муабети

Трејлерот на „Терминатор 4“ доживеа премиера

Четвртото продолжение на „Терминатор“ ќе можеме да го видиме дури идната година на лето.

Четвртото продолжение на „Терминатор“ ќе можеме да го видиме дури идната година на лето, но учесниците на фестивалот Комик-Кон можеа да го видат неделава. Имаше наговестување за некои моменти и тоа дека е можно да се врати Арнолд Шварценегер, како и моделот Т-800 на терминаторот. Според режисетор М-Си-Џеј од голема помош му бил режисерот на првите две продолженија Џејмс Камерун како и експертот за специјални ефекти Стен Винстон кој почина ова лето, а се појавува во камео улога во ова најново продолжение.

Дејствието на овој најнов филм за Терминаторот е сместено во 2018 година во постапокалиптичниот свет и ќе претставува слика на тоа каков би можел да биде светот после евентуален нуклеарен холокауст. Во центарот на приказната ќе биде ликот на Џон Конор и неговата борба против немилосрдните машини. Премиерата на филмот е закажана за Мај 2009 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *