Поранешниот менаџер на Бритни Спирс, Осама Сам Лутфи, постојано сака да ја преземе контролата врз кариерата на Бритни Спирс.
И покрај забраната за движење во нејзина близина изречена од судот во Лос Анџелес тој сеуште се смета себе си за нејзин пријател.
Многумина го овинуваат токму Осама за нејзиниот крах како на приватен така и на професионален план.

Новинарски извори тврдат дека тој сеуште се смета за нејзин пријател и дека веднаш кога забраната за приближување до поп принцезата ќе биде дигната, тој ќе се врати засигурно во нејзиниот живот. Осама оди толку далеку со неговите изјави велејќи дека еднаш кога ќе може да се доближи до Бритни дека ќе ја спаси од мршојадците кои кружат околу неа и нејзините пари.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: