Categories
Сцена & Муабети

Сите сакаат да јадат во поплавениот ресторан

Во еден ресторан во Кина можете да јадете со нозете во вода. Кога катастрофална поплава го погоди кинескиот град Ксиангфа, сопственикот на еден ресторан бил очаен, бидејќи морал да го затвори ресторанот.

И додека неговото семејство се обидувало да ја исфрли водата од објектот, биле принудени истовремено и да работат, бидејќи секој приход бил скапоцен.

Тогаш по градот се расчуло дека поплавениот ресторан може да биде уникатно искуство и работата тргнала подобро од било кога.

Сега, кога сите доаѓаат за да јадат со нозете во вода, сопственикот мора да смислува начини како да го одржи нивото на водата и да ја задржи посетеноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *