Categories
Сцена & Муабети

Сигурни Вивер во „Осми патник“ 5

Таа за англискиот таблоид  „ОК“ изјави: „Дефинитивно би направила уште едно продолжение доколку се појави режисер како Ридли Скот и секако постои добра приказна. Ридли е голем ентузијаст во врска со ова.“

Таа за англискиот таблоид  „ОК“ изјави: „Дефинитивно би направила уште едно продолжение доколку се појави режисер како Ридли Скот и секако постои добра приказна. Ридли е голем ентузијаст во врска со ова.“

Секако деновиве најголемо прашање е нејзината возраст. Дали со 58 години таа е премногу стара?
Таа не го мисли тоа. Нејзин идол е Софија Лорен, која е жена која никогаш не се срами од својата возраст, а сепак успева да изгледа перкрасно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *