Categories
Сцена & Муабети

Си испукал пет куршуми во глава и останал жив

Еден Аргентинец и покрај петте куршуми што си ги испукал во главата во обид да се самоубие, останал жив.

Еден Аргентинец и покрај петте куршуми што си ги испукал во главата во обид да се самоубие, останал жив.

Очајнички обидувајќи се да си го одземе животот, несреќникот си испукал уште еден куршум во стомакот, но и тој не ја постигнал целта, велат од полицијата во градот Пунта Алта.
    
“И покрај тешките повреди, беше свесен кога го најдовме. Не беше во состојба да говори, но седеше во фотељата и со гестови се обидуваше да објасни”, изјавил еден полицаец.

Несудениот самоубиец е пренесен во болница каде лекарите го ставиле во состојба на вештачка кома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *