(видео) Решиле да ги убијат своите шефови

Ама затоа што се лоши и башка само на филм (колку да не добиете некои идеи). А да, Џенифер Анистон глуми нимфоманка, сега погледнете го трејлерот.

 |  Маја Савиќ  | 
psycho
психо

Речиси две декади откако стана една од омилените ѕвезди на Америка, Џенифер Анистон го достигна новиот врв, глумејќи не толку “врвна” личност.
jenifer aniston
Таа глуми во долго најавуваниот филм “Horrible Bosses”, кој ја прикажува приказната за тројца мажи (Џејсон Бејтмен, Џејсон Судекис и Чарли Деј) кои сакаат да ги убијат нивните ужасни шефови.

Анистон се појавува во улогата на еден од тие омразени работодавачи, а глуми забар кој сексуално го злоупотребува својот вработен и има многу невообичаена замисла за поимот “силување”.
Horrible Bosses
Во улогите на останатите двајца ужасни шефови се појавуваат и Кевин Спејси и Колин Фарел (во одвај препознатливо издание), додека Џејми Фокс го глуми “Motherf*cker Jones”, платениот убиeц кој ќе ги инспирира тројцатa напатени вработени да ги изведат убиствата.

Новиот трејлер дава најживописни детали од филмот досега, а на 8 јули, ќе можеме и сами да бидеме сведоци на постапките на ужасните шефови, само да се надеваме дека нема да се пронајдеме во нив.

{hwdvideoshare}id=1413|width=300|height=225{/hwdvideoshare}

{loadposition content9}

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top