Categories
Сцена & Муабети

Порно снимка меѓу доказите против Радован Караџиќ

Српската полиција при претресот извршен во станот во кој се криел Радован Караџиќ, пронашла и неколку снимки со порнографска содржина.

Српската полиција при претресот извршен во станот во кој се криел Радован Караџиќ, покрај документите за војската на Република Српска, роковници и ракописи, пронашла и неколку снимки со порнографска содржина.

Една од снимките претставува домашно видео на кој се појавува и самиот Караџиќ. При пронаоѓањето на снимките се мислело дека тоа можеби е некој материјал кој би помогнал во понатамошната истрага, меѓутоа се воспоставило дека тоа се порнографски снимки.

Инспекторите на српското МВР кои ја провериле снимката не можеле да се воздржат, а да не се насмеат од срце.

Заради заштита на некои сведоци порпаролот не сакал да ги каже имињата на учесниците во филмот на Радован Караџиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *