Categories
Сцена & Муабети

Ќе се снима филм за „Веном“

Филмското студио „Сони“ ќе снима филм за карактерот Веном, кој се појави во третото продолжение од серијалот „Спајдермен“.

Филмското студио „Сони“ ќе снима филм за карактерот Веном, кој се појави во третото продолжение од серијалот „Спајдермен“. Џејкоб Естес требаше пред неколку години да го пишува сценариото, но денес од студиото сметаат дека приказната треба да се движи во сосема друга насока.

Исто така неизвесно е дека Топер Грејс ќе се врати како Веном. Бидејќи монструмот е созаден од страна на праазит, многу веројатно е дека ќе се закачи на сосем нов карактер. Од „Сони“ сеуште работат на четвртото продолжение за „Спајдермен“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *