Порно ѕвездата Макси Моундс влезе во Гинисовата книга на рекорди како сопственичка на најголемите имплатанти на светот – градите и тежат 18 килограми!
Макси уште пред неколку години слушнала дека постои категоријата “најголеми природни гради“. Таа ги контактирала луѓето до Гинисовата книга и прашала дали имаат категорија за имплантанти.

“Ми кажаа дека немаат таква категорија и повеќе не им се јавив. Но, тие ми се јавија мене и ме прашаа дали сум уште заинтересирана да учествувам во натпреварот. Помина некое време и ми кажаа дека победив“, вели Макси. Макси во 90-тите почнала да работи како стриптизерка, а тогаш и одлучила да ја смени својата фигура. “Имав старомодни силикони. Тогаш почнаа страшните приказни за нив и ги извадив и ставив нови, помалку штетни имплатанти“, раскажува Макси.

Но, градите повторно почнале да и се ’опуштаат’ поради што се одлучила за нова технологија која нејзините гради требало да ги натера да произведуваат течности што ќе ги исполнат. Но, градите едноставно продолжиле да и растат.
“Имаше навистина некои смешни ситуации – на пример, многу мажи заработуваа шлаканица од своите девојки бидејќи едноставно не можеа да престанат да ме гледаат“, се смее Макси.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: