Categories
Сцена & Муабети

Мајкл Фелпс купи стан од 1,5 милион долари

Најтрофејниот американски пливач и човекот, кој успеа со освојување на осум златни медали да се запише во олимписката историја Мајкл Фелпс купи стан вреден милион и пол долари.

Најтрофејниот американски пливач и човекот, кој успеа со освојување на осум златни медали да се запише во олимписката историја Мајкл Фелпс купи стан вреден милион и пол долари.

Станот во кој има голем базен, приватна кино сала и специјално дизајниран мебел и кујна се наоѓа во луксузен кварт во Балтимор, на два ката во приватна зграда.
„Златниот“ Фелпс само оваа година од спонзорства доби шест милиони долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *