Categories
Сцена & Муабети

Мадона-стара баба

Со изглед со кој тешко дека некого воопшто би можела да го привлече, Мадона излезе од центарот за Кабала.

Со изглед со кој тешко дека некого воопшто би можела да го привлече, Мадона излезе од центарот за Кабала, изгледајќи едвај како човечко суштество. Лицето на Мадона повеќе наликуваше на некој кој излегол од геријатриско одделение, отколку на некогашната поп дива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *