Categories
Сцена & Муабети

Љубовта боли

Покрај тоа што вереницата го напуштила, еден државјанин на Јужна Кореја го изгубил и случајот на суд каде барал да му се вратат парите што ги потрошил за неа.

Покрај тоа што вереницата го напуштила, еден државјанин на Јужна Кореја го изгубил и случајот на суд каде барал да му се вратат парите што ги потрошил за неа.

Како што пишува корејскиот весник „Korea tajms“, судот ја поништил пресудата во корист на 30-годишниот Парк кој тврди дека потрошил 10 милиони вони (9.615 долари) на подароци и за излегување со три години помладата Им, која го напушти во март минатата година.
По разделбата, Парк ја натерал својата поранешна вереница да потпише дека ќе му ги врати сите пари. Во своето образложение, судот наведува дека младата жена против своја волја го потпишала договорот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *