Ќерката на „кралот на рокенролот“ Елвис Присли, Лиза Мари Присли е бремена со близнаци и треба да се породи на есен. „Таа сакаше целата работа да се држи во тајност колку што е можно подолго“,- изјави Присила, мајката на Лиза.
Двојната принова не е новост во нивното семејство. Нејзиниот легендарен татко Елвис имал близнак, а мајката Присила браќа близнаци.

Лиза Мари (40) има 19-годишна ќерка Даниел Рајли и 16-годишен син Бенџамин Сторм од првиот брак со Дени Ког.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: