Categories
Сцена & Муабети

Линдзи не е повеке лезбејка

Се чини дека на Линдзи Лохан и се здосадило од нејзината девојка Саманта Ронсон, па повторно започнала да се дружи со своите бивши момчиња, а се чини и така ќе продолжи.

Се чини дека на Линдзи Лохан и се здосадило од нејзината девојка Саманта Ронсон, па повторно започнала да се дружи со своите бивши момчиња, а се чини и така ќе продолжи.

Поради ова однесување на Лохан, на Саманта воопшто не и е драго. Дека Линдзи започнала да флертува со момчиња потврдиле и нејзините блиски пријатели.

“Саманта се труди да ја држи на око Лохан, но тоа не е доволно. Линдзи е агресивната во врската”, рекол добро информиран извор.

Дали станува збор за кратка забава или Лохан навистина планира да продолжи со момчиња, останува да покаже времето.

Но, она што навистина е сигурно е тоа дека Линдзи не е подржана од бројни лезбејки поради тоа што тие сметаат дека нејзината моментална геј ориентација е само поради забава.

“Ова за Лохан е исто како и за многу други девојки ‘I Kissed a Girl’ година. Кога Лохан ќе ја шутне Ронсон, таа повторно ќе се врати на мажите”, вели една од вистинските лезбејки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *