Categories
Сцена & Муабети

На пејачката Лили Ален случајно и испаднаа градите

Поп пејачката Лили Ален имаше мала незгода при излегувањето од својот автомобил.

Поп пејачката Лили Ален имаше мала незгода при излегувањето од својот автомобил.
Се чини дека оскудната гардероба е ризик за припадничките на џет-сетот. Ама ваква спектакуларна сцена како таа што и се случи на Лили Ален долго време не е видена.

 

При излегувањето од својот автомобил нејзината „непослушна“ маичка се лизна надолу покажувајќи ги нејзините гради. Но поп дивата рамнодушно изреагира на се ја допре брадавицата глумејќи дека се обидува да го врати на место каишот од автомобилот при излегувањето.
Намерно или не? Останува да се погодува, сепак денот на многу папараци ќе им остане за паметење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *