Categories
Сцена & Муабети

Ана Курникова се разголи за „Максим“

Руската тенисерка, Ана Курникова еднакво позната по своите успеси на земјените терни и врската со латино пеачката ѕвезда, Енрике Инглесијас го покажа своето прекрасно тело ви списанието „Максим.“

Руската тенисерка, Ана Курникова еднакво позната по своите успеси на земјените терни и врската со латино пеачката ѕвезда, Енрике Инглесијас го покажа своето прекрасно тело ви списанието „Максим.“
Поточно станува збор за августовското издание, во кое сака да му покаже на светот дека иако неколку години прави пауза на тениските терени, сеуште има тело на божица.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *