Триесетичетиригодишната Бекинсејл беше фатена од папараците на плажа во Мексико. Фотографиите ја импресионираа јавноста, бидејќи Кејт се покажа со неверојатна фигура во своето портокалово бикини.
Летниот одмор таа го мина ссвојот сопруг Лен Вајсман и деветгодишната ќерка Лили. Освен поради улогата во филмовите „Подземен свет“ и „Ван Хелсинг“ од неодамна Кејт дојде во центарот на вниманието бидејќи стана пријателка на Викторија Бекам.

Таа неодамна изјави дека не и се вреува дека толку многу ја возбудува побликата кога ќе ја видат со оружје во рака. Имено таа за себе мисли дека има огромни раце како на некој транссексуалец и поради тоа ја бива со оружје.

Нејзин следен проект е „Бела смрт“ кој во кината треба да пристигне следната година во кој повторно глуми акциона хероина. Сојузен шериф во потрага по убиец на далечниот Антарктик. 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: