Categories
Сцена & Муабети

И животот на аукција

Ексцентричен британски милионер го стави својот живот, имотот и титулата лорд на аукциска продажба на интернет сајтот иБеј.

Ексцентричен британски милионер го стави својот живот, имотот и титулата лорд на аукциска продажба на интернет сајтот иБеј.
Дејвид Пајпер, покрај својот живот, продава два хотела, два автомобила марка бентли, уметнички слики, титулата лорд и огромен имот во западниот дел на Англија.
Во огласот објавен на интернет се наведува дека причина за продажбата е дијагностицираниот карцином на простатата кај лордот. Се што е изнесено на аукцијата може да се продава и поединечно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *