Categories
Сцена & Муабети

Пејачката Гвен Стефани роди машко дете

Популарната пејачка Гвен Стефани вчера роди здраво машко дете во популарната холивудска болница Цедар-Синаир.

Популарната пејачка Гвен Стефани вчера роди здраво машко дете во популарната холивудска болница Цедар-Синаир.

Популарната пејачка Гвен Стефани вчера роди здраво машко дете во популарната холивудска болница Цедар-Синаир, потврди нејзината портпаролка. Детето ќе се вика Зум Неста Рок.
Стефани и нејзиниот сопруг Кевин Росдеил веќе го имаат двегодишниот син Кингстон, а откако го роди со воодушевувње им велеше на медиумите дека бременоста и мајчинството се прекрасни, а во блиска иднина планира и второ дете.
Откако го роди првото дете, Гвен направи пауза во кариерата и се посвети на семејството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *