Еден Кинез, кој имал несреќа да говори во сон, го кажал на својата сопруга името, презимето и адресата на својата љубовница, додека спиел. Неговата жена се сомневала дека ја мами, но тој цело време негирал, а доказ немала. На крајот, се сам си раскажал.

“Ми беше јасно дека има друга. Веќе долго време се однесува ладно кон мене, а кога му ѕвони мобилниот телефон секогаш излегува во дворот да разговара. Постојано ми говореше дека многу работи, дека можеби делува дека се изменил, но дека ме сака”, вели Цао од градот Нинјанг.

Вистината излегла на виделина кога една ноќ, додека тој спиел, го прашала која му е љубовница. Одговорот веројатно ја шокирал, бидејќи човекот мирно го изговорил името, презимето и адресата, воопшто не будејќи се. Цао неколку дена го следела и на крајот љубовниците ги “фатила на дело”. Епилогот следи на суд.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: