Categories
Сцена & Муабети

Џорџ Буш ги откри убавините на одбојката

Одбојката на песок е привлечна и за најмоќниот човек на планетава.

Одбојката на песок е привлечна и за најмоќниот човек на планетава.

Американскиот претседател во Пекинг ги откриваше убавините на спортот. Видно заинтересиран за одбојката на песок, а уште повеќе за репрезентативките, не ги скриваше емициите, а уште помалку неговата подршка. Во секоја смисла на зборот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *