Categories
Сцена & Муабети

Еминем работи на својот нов албум

Еминем е возбуден бидејќи се врати назад во студио, со цел да работи на својот нов албум.

Еминем е возбуден бидејќи се врати назад во студио, со цел да работи на својот нов албум.

Неговиот пријател, Маршал Метерс потврди дека хип-хоп ѕвездата е моментално преокупирана со работата на неговиот нов материјал, после паузата од 2004 година и неговиот последен албум „Повторно“.

Неговиот пријател исто така изјавил дека хип-хоп ѕвездата е многу возбудена, дека долго време молчела и дека овој пат има навистина што да каже. Еминем изјави минатиот месец за време на шега на една локална радио станица која е во негова сопственост дека работи на нов материјал. Еминем се јавил во програма во живо претставувајќи се како анонимен рапер со име Шејди 45. Но, неговиот идентитет бил веднаш после тоа откриен, па тој морал да признае кој е.

Од Фокус студијата се исто така возбудени бидејќи делот од материјалот кој имале прилика да го слушнат бил можеби најдоброто кое што излегло од оваа бела хип-хоп ѕвезда.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *