Categories
Сцена & Муабети

Брајан Сингер застана зад кормилото на „Папараци за суперхероји“

Филмското студио „Варнер Брос“ ги откупи правата за екранизација на нивната графичка новела „ Папараци за суперхероји“.

Филмското студио „Варнер Брос“ ги откупи правата за екранизација на нивната графичка новела „ Папараци за суперхероји“.

Приказната го следи животот на двајца никаквеци кои се папараци по професија, чија главна преокупација претставува снимање на видеозаписи на суперхерои. Приказната се комплицира оној момент кога и двајцата ќе откријат дека одреден суперхерој претставува всушност лошото момче во филмот.

Режисерот на филмовите X-Men, X2: X-Men United и Приведете ги осомничените и Враќањето на Супермен, Брајан Сингер ќе биде продуцент на овој филм, додека Џ.П. Лавин и Чад Дамјани ќе го напишат сценариото.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *