Categories
Сцена & Муабети

Блзинаците на Бред и Анџелина пристигаат во вторник

Заборавете на Леви Алвес Меконахи или на Сандеј Роуз Урбан, бидејќи најочекуваните бебиња оваа година, ќе го имаат своето деби наскоро.

Заборавете на Леви Алвес Меконахи или на Сандеј Роуз Урбан, бидејќи најочекуваните бебиња оваа година, ќе го имаат своето деби наскоро. Се очекува новинарите да можат да ги видат во вторник.

Во врска со бебињата, една канадска радио станица на Бред и Анџелина им понуди сума од еден милион долари ако ги крстат нивните деца според имињата на најпознатите диџеи од оваа радио станица, Молер и Раш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *