Categories
Сцена & Муабети

„Автоматот ми ги краде парите“

Полицијата од Мајами го уапсила Карлос Гутиерес (47) поради тоа што два пати без причина го повикувал бројот за итни интервенции со објаснување дека автоматот во коцкарница му ги краде парите.

Полицијата од Мајами го уапсила Карлос Гутиерес (47) поради тоа што два пати без причина го повикувал бројот за итни интервенции со објаснување дека автоматот во коцкарница му ги краде парите.

Полицијата од Мајами го уапсила Карлос Гутиерес (47) поради тоа што два пати без причина го повикувал бројот за итни интервенции со објаснување дека автоматот во коцкарница му ги краде парите. Гутиерес во коцкарницата поминал неколку часови и кога ги изгубил сите пари многу се налутил и го обвинил сопственикот на казиното дека ги програмирал автоматите да не може на нив никогаш да се добие.

Откако обезбедувањето го избркало од казиното, Карлос повикал полиција, но тогаш поминал уште полошо, бидејќи завршил во затвор, а судијата не му одобрил пуштање со кауција.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *