Categories
Сцена & Муабети

Ејми Вајнхаус повторно во болница

Британската соул дива хоспитализирана поради алергиска реакција на медикаменти. 

Британската соул дива хоспитализирана поради алергиска реакција на медикаменти. Ова е нејзина втора посета на болница за неколку месеци, после посетата на болницата во Јуни месец поради состојбата со белите дробови и болеста Емфизема која ја заработи од прекумерно пушење.

Овој пат поради алергиси реакции на одредени медикаменти таа повторно морала да биде хоспитализирана, но ќе биде пуштена во многу краток рок. После проблемите со алкохолот, цигарите, дрогата и секако проблемите со нејзиниот сопруг Ејми никако да најде мир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *