Categories
Сцена & Муабети

Ејми удри новинарка

Уште еден скандал на 24 годишната Ејми Вајнхаус.

 

 

Британската поп дива Ејми Вајнхаус при вечерната прошетка ја удри новинарката која и се најде при рака.

При излегување од ноќниот клуб Camendu како и обично Ејми беше следена од неколку новинари и папараци, а некој од присутните ја повлекол Ејми за рака, а таа немајќи кому прво ја удрила а потоа и се развикала на најблиската до неа нарекувајќи ја со секакви погрдни имиња.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *