Categories
Сцена & Муабети

50 Cent најбогат рапер во светот

Од продажба на албумите и картите за концерт само во минатата година раперот 50 Cent заработил 75 милиони долари, објави магазинот Форбс.

Од продажба на албумите и картите за концерт само во минатата година раперот 50 Cent заработил 75 милиони долари, објави магазинот Форбс.
Оваа бројка му го донесе статусот најбогат рапер во светот, а веднаш зад него е Џеј Зи со заработка од 35 милиони долари. На трето место на Форбсовата листа се најде 38-годишниот Пи Диди со вкупна годишна заработка од 18 милиони долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *