Мажите почнаа да се депилираат-масовно

Кога можат П. Диди и Џеј-Зи да се депилираат зошто да не и остатокот од машката популација?
И не станува збор само за „Бразилска“ депилација туку за комплетна депилација на целото тело.
Па зошто да не? Крајно време е мажите да ја почувствуваат болката со која се среќаваат жените со децении.
Предвидувањата се дека кога мажите ќе откријат дека одреден делови од нивното тело изгледаат подолги, благодарение на депилацијата, масовноста е неизбежна.
Економскиот момент е исто така важен, и мажите и жените ќе можат да ги делат трошоците поврзани со козметичките препарати.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: