Categories
Сцена & Муабети

Мадона ги дематира гласините за разводот и нејзините љубовни афери

Мадона излезе со изјава во јавноста демантирајќи ги континуираните гласини дека планира да се разведе од својот сопруг Гај Ричи.

Мадона излезе со изјава во јавноста демантирајќи ги континуираните гласини дека планира да се разведе од својот сопруг Гај Ричи. Таа исто така ги демантира неодамнешните гласини дека има афера со ѕвездата на „Њу Јорк Јенкис“ Алекс Родригез, а исто така дека го вовела во Кабалата со цел да го заведе.

Таа исто така изјави дека не планира да се разведе од својот сопруг и дека не е во никаква романтична врска со Алекс Родригез. Ги отфрли гласините за нејзината поврзаност со неговите брачни проблеми, како и со неговиот религиски избор.
Од никогаш не ја загрижувале информациите поврзани со неа кои се појавувале во медиумите, било да се вистинити или лажни, но дека е изненадена колку брзо луѓето ги поистоветуветуваат вистината и лагата, било да се пласирани преку весниците или интернет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *