Categories
Сцена & Муабети

Кери Грант ја доби титулата за најголема машка стилска икона на сите времиња

Кери Грант им го зеде првото место на, Дејвид Бекам и Џони Деп во трката за најголемата машка стилска икона според анкетата направена врз 4 000 британци.

 

Кери Грант им го зеде првото место на, Дејвид Бекам и Џони Деп во трката за најголемата машка стилска икона според анкетата направена врз 4 000 британци. Софистицираниот Кери Грант е роден во Бристол, Англија заминува во САД, Холивуд и станува филмска легенда. Почина во 1986 година, на возраст од 82 години.

Според истата анкета, вака изгледа топ десет листата на најголемите машки стилски икнони на сите времиња:

 

1. Кери Грант
2. Дејвид Бекам
3. Џони Деп
4. Стив Меквин
5. Шон Конери
6. Бред Пит
7. Џејмс Дин
8. Френк Синатра
9. Елвис Присли и 10. Џастин Тимберлејк

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *