Categories
Сцена & Муабети

Гај Ричи е виден сам

Гај Ричи е здогледан сам како го напушта апартманот на Мадона и големи се шансите тој одсега натаму и да биде сам.

 Гај Ричи е здогледан сам како го напушта апартманот на Мадона и големи се шансите тој одсега натаму и да биде сам. Последната недела според написот во „Њу Јорк Пост“ тој е редовен посетител во еден паб во кој порано одела Мадона.Неофицијално се дознава дека тој му се доверил на барменот во пабот дека до сега тој бил во брак со најголемата кучка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *