Бред Пит ја посети Анџелина во болница

После попладневната прошетка, на плажата Езре Сур Мер заедно со Боно, Роберт Де Ниро и неговите три деца Бред Пит пристигна во „Ленвал“ болницата во посета на својата сопруга.
Придружуван од малечкиот Медокс кој заспал во автомобилот, тато Бред пристигнал во болницата со цел да помине ноќ заедно со Анџелина.

Истиот ден Бред заедно со Медокс, Пакс и Захара минале супер ден заедно на плажа. Боно и Роберт де Ниро се негови големи пријатели и секоја година заедно се дружат на југот на Франција.
Комплетно игнорирани од локалното население, големото друштво минало прекрасен ден заедно пред посетата на Бред на својата сопруга.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: