Промо цени !!!

Промо понуди Грција - од 69 евра


Лептокарија - Вила Danos
термин 26.05.2018
69 евра


Фурка - Вила Aleksandar
термин 19.05.2018
99 евра


Неа Потидеа - Haus Lithea
термин 19.05.2018
90 евраНеи Пори -  Вила Аронис и Вила Melia
термин 26.05.2018
69 евраВрахос - Вила Pelagos
термин 23.05.2018
99 евра


Закинтос - Вила Anna и Вила Avra
термин 15.06.2018
159 евра 149 евраЛефкада - Вила Ionio
термин 23.05.2018
59 евра

_____________________________________________________________________________________

Закинтос - Вила Anna и Вила Avra

Фурка - Вила  Aleksandar

При резервации до 12.05.2018 за горе наведените понуди странките добиваат
10% попуст за сите термини.

_____________________________________________________________________________________

Промотивни Цени за Хотел Jenny - Сивири

термин 19.05-26.05.2018
129 евра по лице HB

термин 27.05-02.06.2018 (6 ноќевања)
144 евра по лице HB

Teрмин 26.05-02.06.2018 (7 ноќевања)
171 евро по лице HB


Страницата е посетена:

5177

Печати

Share this product