1-ви Мај

Дубаи 1ви Мај

Сараево ( поаѓање од Охрид )

Црна Гора ( поаѓање од Охрид )

Хотел "Пирин Голф" 5* - Банско (редовен ценовник)

"Интерхотел" Сандански

Санторини ( од Охрид )

Скандинавија - со авион

Ставрос (со превзо од Охрид)

Москва & Санкт Петерсбург 2018

Калитеа

Грција 1 ви мај