Далечни патувања

МАЛДИВИ – Промотивни Пакети!

ЗАНЗИБАР

ЈАПОНИЈА - земјата на изгрејсонцето - со авионски превоз од Скопје

Малдиви и Шри Ланка (авион)

Аргентина и Бразил 2018!