24-ти Мај

24-мај во Пирин Голф Спа 5* (поаѓање од Охрид) ПРЕПОРАКА !!!

Истанбул 3 ноќи поаѓање од Охрид

Париз со авион

Стразбур Авион - сигурна реализација

ЈАШИ - КИШИЊЕВ - МОСКВА - КИЕВ

Кушадаси-Памуккале-Ефес од Охрид СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !

Будва-Котор-Дубровник-Острог (со превоз од Охрид)

Истанбул 2 ноќи (со поаѓање од Охрид)

Рим - со превоз од Охрид

Прага 3НП сигурна реализација

Концерт Андре Риеу - Загреб

Мајски викенд во РИМ

РОДОС- Бисер на Медитеран

Солун - Атос ( Ставрос ) со поаѓање од Охрид

Тасос со поаѓање од Охрид

Crown Hotel Nea Skioni, Thermal Spa Loutra

ЈАНИНА - ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА 24мај