Приватно сместување Охрид

Приватното сместување ни малку не заостанува зад хотелското.
Прекрасни локации покрај самото езеро, соби и апартмани со впечатлив екстериер и ентериер, хигената е на завидно ниво, љубезни домакини и пристапни цени.
Низ нашето долгогодишно работење приватното сместување е класифицирано според местоположбата и квалитетот на услугата.

Овде ќе добиете повеќе информации за секоја вила, апартман или соба како и можност да направите online резевација.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Вила Мал Св. Климент

Teaser Description

Локација: Оваа екслузивна вила се наоѓа на влезот од стариот град...
Капацитет:
располага со 7 соби од кои 4 се апртмани 2+2 со соба за...
Услуги:
Клима, мини бар, апарат за кафе и чај, кабелската телевизија, DVD...

Вила Св. Софија

Teaser Description

Локација: Нов хотел изграден во 2000 год се наоѓа во стариот град ...
Капацитет:
располага со 5 соби од кои 1 е de lux апртман 2+2 со соба ...
Услуги:
Клима, мини бар, апарат за кафе и чај, кабелската телевизија...

Вила Кале

Teaser Description

Локација: Собите и апп се во нова куќа изграденa во Охридски стил и се наоѓаат во стариот дел на градот.
Краток опис:
Секоја од собите и апп е една просторија, пространи и светли соби..
Дуплексот е со две одвоени простории.

Апартман, студиа Филип

Teaser Description

Локација: Студиата и апартман “Филип” се наоѓаат во нова зграда во центарот...
Капацитет: 1/2 студио, 1/3 студио и 1 апартман за 4 лица. Студиата се една пространа просторија...

Вила Месокастро

Teaser Description

Локација: Вилата "Месокастро" се наоѓа во стариот дел на Охрид...
Капацитет: На располагање има 9/2, 3/3 и 2/1 соба.
Услуги: Кабелска ТВ, интернет, сопствено копатило, повеќето соби имаат тераси...

Апартмани Биба-Ноне

Teaser Description

Локација: Апартманите “Биба - Ноне” се наоѓаат во нова куќа во стариот дел на градот...
Капацитет: Располага со 1/4 апартман и 1/3 апартман. Апартманите се една пространа просторија...

Апартмани и студиа АСП

Teaser Description

Локација: Студиото и апп “АСП” се наоѓаат во нова зграда на 10 мин одалеченост од центарот...
Капацитет: 2/4 студиа и 2/4 апартмани.Студиото и апп се наоѓаат во иста зграда...

Апартман Корали Лагадин

Teaser Description

Локација: Апартман “Корали” се наоѓа во нова вила во месноста Лагадин на 5 км од Охрид...
Капацитет: Располага со 1 апартман луксусно и стилски уреден...

Апартмани и соби Де Ниро - Трпејца

Teaser Description

Локација: Апартманите и собите “Де Ниро” се наоѓаат на 20 км од Охрид...
Капацитет: Располага со 2/4 апартмани со 2 одвоени соби и...

Вила Дива

Teaser Description

Локација: Вила "Дива" се наоѓа во стариот дел на Охрид на влезот во Охридската чаршија, кај чинарот.
Капацитет Располага со 3/2, 4/3 соби и 1/4 апартман.

Вила Луција

Teaser Description

Локација: Вилата “Луција” се наоѓа во стариот дел...
Капацитет: Сите соби се една пространа просторија, освен дуплексот и апп...

Вила Магдалена

Teaser Description

Локација: Вилата “Магдалена” се наоѓа на 10 мин пешачење од центарот...
Капацитет: Секоја соба е опремена со кујна, тераса, кабловска...

Вила Милка

Teaser Description

Локација: Сместена во мирна и тивка околина, на само 5 минути пешачење од центарот
Капацитет: располага со 22 ексклузивни луксузни двокреветни и трокреветни соби.

Апартман ,, Ленче,,

Teaser Description

Локација: апартманот се наоѓа вo во стариот дел на градот, на сама обала.
Соби:Има една пространа соба со 1 спална и две помошни легла на пуштање за максимум 5 особи.
Услуги: Кујна, кабловска ТВ,интернет, сопствено копатило, тераса со поглед езеро...

Вила Пасаж