Хотели - Струга

Струга е уште еден бисер на Охридското езеро, која реката Дрим кој минува низ неа,
нејзините мостови, струшката чаршија ја чинат поинаква, скоро идилична.
Но сепак Струга е развиен туристички град, кој им ги нуди сите услуги на современито турист.
На оваа страна е нашиот избор на хотели во Струга.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Хотел Дрим 4****

Teaser Description

Локација: Лоциран во близина на местото каде Црн Дрим се влева во Охридското езеро, 300м од центарот на Струга.
Капацитет
: 150 двокреветни соби, 8 апартамни и 50 студиа.
Услуги: Конференциска сала за 250 лица, казино, ноќен клуб, терени за спорт и рекреација, куглана, билијард.

Хотел Макпетрол 4****

Teaser Description

Локација: Лоциран во прекрасен шумски амбиент, со поглед кон Охридското езеро...
Капацитет: 46 двокреветни соби и 3 апартамни.
Услуги: Конгресна сала, сауна, фитнес, надворешен базен, рекреативни...

Хотел Београд 3***

Teaser Description

Локација: Во самиот центар на Струга, покрај реката Црн Дрим.
Капацитет: Хотелот поседува 44 двокреветни соби, 2 апартмани ...
Услуги
: Секоја соба располага со сопствена копатило, половина од собите имаат балкон со поглед на езеро...