Хотели-Охрид

Лоцирани на прекрасни места во Охрид и самата местоположба е доволна причина да изберете хотелско сместување.

Кога се во прашање поголеми групи гости тогаш тоа е вистинскиот избор.

Најдобри локации, одлична услуга, ресторани кои нудат разноврсна храна од националната и интернационалната кујна се критериумите по кои се раководевме при изборот на хотелите за Вас...

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Хотел Инекс Горица 5*****

Teaser Description

Локација: Хотелот е лоциран на 5км од Охрид. Сместен на рид надвиснато над самото езеро, совршено место кое нуди спокој и тишина.
Капацитет:117 двокреветни соби, 6 апартмани и 2 резиденции.
Услуги: Три сали за семинари, конгресна сала, сауна и масажа, трим патеки, спортски терени, интернет пристап.

Хотел Метропол 4****

Teaser Description

Локација: Хотелскиот комплекс Метропол е на 10 км одалеченост од Охрид...
Капацитет:110 двокреветни соби, 4 стандардни апартмани, 1 делуx апартман и 1 резидент апартман.
Услуги: 4 Конгресни сали со вкупен капаците од 600 седишта, масажа, фитнесс,интернет пристап, паркинг.

Хотел Белви 4*****

Teaser Description

Локација: Хотелскиот комплекс Метропол е сместен во најубавиот дел...
Капацитет:170 двокреветни соби, 3 стандардни апартмани и 1 делуx апартман.
Услуги: Надворешен базен, центар за спорт и рекреација, казино, интернет пристап, паркинг

Хотел Гранит 4****

Teaser Description

Локација: На брегот на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, на 5км од градот.
Капацитет: 9 еднокреветни, 87 двокреветни соби, 22 апартамни
1 претседателски апартман.
Услуги: Конгресни сали со капаците д0 300 седишта, масажа, фитнесс, scuba diving, интернет пристап, паркинг .

Хотел Тони Чинго 3***

Teaser Description

Локација: Модерен градски хотел, во центарот на градот.
Капацитет: 32 двокреветни, 2 еднокреветни соби, 4 delux и
4 extra delux апартмани.
Услуги: Конгресна сала, сопствен паркинг. Собите имаат јакузи, директна телефонска линија, ДВД кино, интернет пристап.

Хотел Милениум Палас 4****

Teaser Description

Локација: Ситуиран покрај кејот на прекрасното Охридско езеро, на 300м од срцето на стариот дел на градот
Капацитет: 38 двокреветни соби, 11 апартмани.
Услуги: Сауна, солариум, фитнесс, внатресен базен, интернет пристап, 2 конференциски сали за до 200 лица.

Хотел Ривера 3***

Teaser Description

Локација: Лоциран во центарот на градот, до пристаништето и старата чаршија.
Капацитет
: 30 трокреветни, 3 двокреветни соби, 3 апартмани.
Услуги: Масажа, конгресна сала, интернет пристап, сопствен паркинг.

Хотел Климетица 3***

Teaser Description

Локација: Под падините на националниот парк Галичица, на 4км од Охрид...
Капацитет: 41 луксузно опремени соби, 4 апартмани.
Услуги: Конгресна сала, сауна, фитнесс, летна тераса...

Хотел Св. Наум 4****

Teaser Description

Локација: Хотелот се наоѓа на 28км одалеченост од Охрид...
Капацитет: 286 двокреветни соби, 10 апартмани со дневен прстој, 8 фамилијарни и 4 ексклузив апартмани.
Услуги: Три конференциски сали со вкупен капацитет до 200 лица, интернет пристап.

Хотел Де Лаго 3***

Teaser Description

Локација: Хотел Де Лаго е лоциран во стариот дел на Охрид.
Капацитет: располага со 17 соби од кои 3 - трокреветни соби и 14 - двокреветни соби - 8 соби имаат прекрасен поглед на Охридското Езеро...
Услуги: Ресторан.

Хотел Белведере 3***

Teaser Description

Локација: Хотелот се наоѓа на 4км од центарот на градот, сместен во борова шума со поглед на езеро.
Капацитет: 55 соби, 3 апартмани и 2 студиа.
Услуги
: Семинарски сали, антикварница, сопствен паркинг.

Хотел Дипломат 3***

Teaser Description

Хотел Дипломат е лоциран на 50 м од кејот и на 500 м од центарот.
Капацитет: Располага со 18 трокреветни и 11 двокреветни соби.
Услуги: Собите се опремени со копатило, клима, кабелска ТВ...

Хотел Турист 3***

Teaser Description

Локација: Е дел од комплексот Метропол, на 10 км од Охрид...
Капацитет: 88 двокреветни соби.
Услуги: Извонредна местоположба, сопствена плажа, спортски терени, паркинг.

Хотел Лебед 3***

Teaser Description

Хотел Лебед е мал, современ хотел кој се наоѓа на самиот кеј...
Капацитет: Располага со 24 соби. Реновиран во 2011 год.
Услуги: Собите се опремени со копатило, клима, кабелска ТВ, интернет...

Хотел Тино 4****

Teaser Description

Хотел Тино е модерен градски хотел лоциран на самиот кеј...
Капацитет: Располага со 27 двокреветни/трокреветни соби, 2 апартмани и 1 VIP апартман.
Услуги: Собите се опремени со копатило, клима, кабелска ТВ, интернет...

Хотел Мизо 3***

Teaser Description

Локација: Се наоѓа на самиот брег на езерото,700 м од Охрид...
Капацитет: 36 луксузни соби во склоп на хотелот и 8 соби во склоп на депандансот, како и сместување во вили и бунгалови.
Услуги: Собите имаат модерни бањи, де лукс собите јакузи, мини бар....

Хотел Св Стефан 3***

Teaser Description

Локација: Хотелот Св. Стефан се наоѓа на 3 км од Охрид...
Капацитет: Располага со луксузно опремени соби секоја опремена со Тв и клима.
Услуги: Ресторант, сопствена плажа опремена со лежалки и чадори, паркинг, ТВ, клима.

Хотел Лагадин 3***

Teaser Description

Хотел Лагадин е лоциран на мошне жиописно место, на 6 км од Охрид...
Капацитет: Располага со 18 апартмани со јакузи распоредни на двата спрата на хотелот. Градбата на хотелот е модерна и се вклопува совршено во природниот амбиент.

Хотел Десарет 3***

Teaser Description

Локација: На самото крајбрежје на Охридското езеро, на 12км од Охрид...
Капацитет
: 246 двокреветни соби, 6 апартмани, 9 вили.
Услуги: Конференциска сала со капацитет за 700 лица, спортски терени...

Хотел Силекс 4****

Teaser Description

Локација: Хотелот Силекс са наоѓа на 5 км од Охрид...
Капацитет: Хотел Силекс нуди 104 реновирани соби, декорирани во современ, лежерен стил вклучувајќи 12 апартмани од кои 2 се претседателски.
Услуги
: Бања, Тераса, LCD TV, Бесплатен Wi-Fi, Кабелска...