Албена Лето 2018
0.0/5 rating (0 votes)

А Л Б Е Н А 2018

 

/Бесплатен интернет во целиот комплекс/

х.КОМ

 

х. Ком. 3* - All inclusive (се вклучено)

По лице

09.07-20.08

26.06-08.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

273

390€

245

350

185

265

ноќевања

7

10

7

10

7

10

х. Ком.(со Аква парк) 3*- All inclusive (се вклучено)

По лице

09.07-20.08

26.06-08.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

322

460€

284

405

221

315

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

х.ВИТА ПАРК

х. Вита Парк 3* - All inclusive + (се вклучено)

По лице

09.07-20.08

26.06-08.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

364

520€

315

450

259

370

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

х.МАГНОЛИЈА ЛУКС

х.ОРХИДЕА

х.Магнолија Lux 3*/х.Орхидеа 3*/х.Орхидеа Парк 3*All inclusive(се вклучено)

По лице

09.07-20.08

26.06-08.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

266

380€

238

340

185

265

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

х.РАЛИЦА СУПЕРИОР 

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице

02.07-20.08

26.06-01.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

455

650

406

580

322

460

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

х.ЛАГУНА ГАРДЕН

 х.Лагуна Гарден 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице

02.07-20.08

26.06—01.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

427

610

396

565

301

430

ноќевања

7

10

7

10

7

10


х.
ЛАГУНА МАРЕ

  х.Лагуна Маре 4* All inclusive (се вклучено)

По лице

02.07-20.08

26.06-01.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

413

590€

350

500

280

400

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

 

х. Елица 3* All inclusive (се вклучено)

По лице

02.07-20.08

26.06-01.07

21.08-05.09

06.06-25.06

06.09-21.09

1/2 соба

382

545€

322

460

232

330

ноќевања

7

10

7

10

7

10

 

 

У С Л О В И

 

Еднократна боравишна такса за возрасни-5€, деца до 11,99 години-3€

 

  • дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • две деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30 % од цена за возрасен.
  • еден возрасен во 1/2 соба доплаќа 30 % од цената на аранжманот.
  • едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • трет возрасен на допoл. легло плаќа 80 % од цената на аранжманот
  • еден возрасен со две деца од 2 до 11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по 35 % од цената за возрасен.

 

 

Цена: возрасни - 63

деца до 10 год.- 47€

Скопје –Варна -З.Песоци –Кранево -Албена – 20,00часот

термини на тргнување

05.07, 10.07, 15.07, 20.07, 25.07, 30.07.2018

05.08, 10.08, 15.08, 20.08, 25.08, 30.08.2018

Албена-Кранево -З.Песоци-Варна -Скопје -17,00(локално време)

термини на враќање

06.07, 11.07, 16.07, 21.07, 26.07, 31.07.2018

06.08, 11.08, 16.08, 21.08, 26.08, 31.08.2018

13

Leave a comment

You are commenting as guest.